Hardlopen

Hardlopen is een heerlijke manier om de conditie op peil te houden. Together In Motion Fysiotherapie heeft verschillende fysiotherapeuten in dienst die dagelijks hardlopen. Toch is het ook een blessure gevoelige sport.

Behandeling

De fysiotherapeuten van Together in Motion begeleiden u met een persoonlijk zorg- of revalidatietraject op maat, dat is afgestemd op het fysiologische herstel en de biomechanica van uw blessure. Tijdens uw eerste afspraak maakt u kennis met uw fysiotherapeut en vormt u samen een volledig beeld van uw klacht aan de hand van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Al onze therapeuten hebben de HBO opleiding fysiotherapie en een master traject afgerond en/of zijn gespecialiseerd aan de hand van verschillende vervolgopleidingen.n

Verwijzing

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Hierbij is onze zorg direct toegankelijk.

De vier meest voor-komende loopblessures zijn: de lopersknie, shin splints, hamstrings, achillespees. Wij weten hoe het is als een blessure een passie of prestatie in de weg kan staan. Naast de nodige kilometers hebben wij ook de opleiding en ervaring om u als beginnende of gevorderde hardloper weer op weg te helpen.

Meer informatie over de Achillespees
Meer informatie over de Hamstrings
Meer informatie over de lopersknie
Meer informatie over Medial Tibia Stress Syndroom

Vergoeding

Together in Motion heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten en uw behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, voor zover u daarvoor aanvullend bent verzekerd. Wij raden u aan dit na te kijken in uw verzekeringsvoorwaarden of contact op te nemen met u zorgverzekeraar bij eventuele vragen.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia