Revalidatie

Na een ingrijpende gebeurtenis zoals een blessure, ongeval of operatie bent u aangewezen op de expertise van uw behandelend specialist en uw (toekomstige) fysiotherapeut. Dit gaat over eerstelijns zorg uit de basis of aanvullende verzekering. Bij complexere ongevallen verwijzen we in samenspraak naar TiM letselrevalidatie.

Bewegen is vaak nog onwennig en dit zorgt voor enige afhankelijkheid en onzekerheid. Naast een prettige, ontspannen sfeer is inhoudelijke kwaliteit van het totale behandelplan van belang, het geprotocolleerd doorlopen van uw behandeltraject geeft u namelijk zekerheid van het uiteindelijke resultaat en herstel.

TiM Fysiotherapie Revalidatie

Revalidatie fysiotherapie

Is het niet mogelijk om naar ons te komen dan komen wij graag naar jou. Met voldoende ruimte kunnen wij op elke locatie werken aan je gezondheid. Het maken van een eerste afspraak kan telefonisch en via onze website. Natuurlijk kun je ook even bij ons binnen lopen. Wij behandelen zowel in de praktijk als aan huis. In overleg met u wordt een geschikt moment gekozen. Je wordt zo spoedig mogelijk behandeld. Together in Motion voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en is als zorgverlener aangesloten bij het keurmerk Fysiotherapie. Tevens zijn wij partner van het FEL, een totaal & specialistisch behandelconcept waarbij je behandelend orthopeed en onze therapeuten zich gezamelijk buigen over de intake en diagnose-stelling en samen het behandelplan en de revalidatiemethode uitkiezen. Tijdens de behandeling staan wij in contact met je medische behandelaar met als doel je behandeling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia