Locaties

Together In Motion Fysiotherapie is altijd dichtbij, met 70 fysiotherapeuten staan wij voor je klaar op 20 locaties in Zuid-Holland. 

Locaties

Together In Motion Fysiotherapie is altijd dichtbij, met 70 fysiotherapeuten staan wij voor je klaar op 20 locaties in Zuid-Holland. 

Vredenburchweg 26F, 2282 SH Rijswijk
Schaapweg 10, 2285 SP, Nieuw-Rijswijk

Bergweg Noord 41
2661 CM Bergschenhoek

Veulenkamp 45
2623XA Delft

Veilingweg 16A
2678 LN De Lier

Mariahoeve, Loosduinen, Ypenburg, Bezuidenhout, Zuiderpark en Centrum

TiM Fysiotherapie Nootdorp

Sportparkweg 30
2631 GA Nootdorp

Apollolaan 230
2341 AV Oegstgeest

TiM Fysiotherapie Rotterdam

Otto Reuchlinweg 972
3072ME Rotterdam

Hofcampweg 270
2241 KM Wassenaar

Zuidhoornseweg 6a
2635 DJ Den Hoorn

Specialisaties fysiotherapie

Voor fysiotherapie na een blessure, oefentherapie, sport revalidatie, revalidatie na een operatie of met andere pijn of klachten tijdens werken of sporten kun je terecht bij elk van de 20 praktijken in jouw regio! Een aantal behandelmethoden die we gebruiken zijn; manuele therapie, bekkenfysiotherapie, sportfysiotherapie, shockwave, echografie, hoofdpijn en kaakfysiotherapie, dry needling, oefentherapie, mensendieck, psychosomatische fysiotherapie en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Kijk hier voor een overzicht voor alle specialisaties.

Samen staan we sterker fysiotherapie hockey

Samen staan we sterker.

Onze naam zegt het al, Together In Motion (TiM) Fysiotherapie. SAMEN in beweging betekent natuurlijk en ten eerste met jou als cliënt/patiënt, wij zorgen voor de haarscherpe diagnose en daarna maken we samen het behandelplan en zorgen we eigenlijk dat je zo snel mogelijk en goed hersteld en weer zonder pijn en klachten kan werken, sporten of met je kinderen spelen. Ten tweede is het SAMEN in beweging met de huisartsen, orthopeden, of andere specialisten met wie we SAMENwerken. Dit komt de behandeling ten goede natuurlijk. Ten derde werken we SAMEN met ADO Den Haag, HGC en vele andere sportverenigingen, hier denken we SAMEN na over het medisch beleid wat een club wil hebben en dragen we SAMEN zorg voor de verantwoordelijkheid van alle sporters om zo veel mogelijk blessures te voorkomen en als ze er toch zijn goed en snel te laten herstellen. Tot slot werken we natuurlijk ook SAMEN met de sociale partners zoals de gemeente of zorginstellingen en werken we SAMEN met bedrijven. Hier kijken we hoe we de stad, wijk, verzorgingshuizen en werkomgeving FITTER, GEZONDER en GELUKKIGER kunnen maken.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia