Specialisaties

Onze 70 fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in verschillende klachten en aandoeningen.

TiM Fysiotherapie specialisaties

Specialisaties

Onze 70 fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in verschillende klachten en aandoeningen.

TiM Fysiotherapie specialisatie

Wanneer je klachten krijgt met bewegen of een lichaam wat zichzelf beschermd door pijn staat er een team van professionals voor je klaar. Of het nu gaat om nek, rug, schouder of knie klachten. Er zit tussen onze 70 fysiotherapeuten altijd iemand tussen die het best bij jou past.

TiM Fysiotherapie Manuele therapie

Een geblokkeerd of stijf gewricht kan uitstraling geven en/of spierklachten. Bewegen wordt dan pijnlijk en moeilijk. De manueel therapeut kan aan de hand van mobilisaties of manipulatie (snelle korte beweging) deze weer in beweging brengen.

TiM Sportfysiotherapie

Of sport alleen een passie of een prestatie is, de fysiotherapeuten van Together in Motion begeleiden u met een persoonlijk zorg- of revalidatietraject op maat, dat is afgestemd op het fysiologische herstel en de biomechanica van uw blessure.

TiM Fysiotherapie echografie

Met echografie zijn we in staat diverse aandoeningen duidelijk in beeld te brengen. Er kunnen opnamen gemaakt worden van pezen, spieren, banden, slijmbeursen, botten en gewrichten.

Bedrijfsfysiotherapie TiM Fysiotherapie

Wanneer een werknemer last heeft van bijvoorbeeld rug, nek of schouderklachten dan zien wij vaak dat de symptomen in stand worden gehouden door het werkgedrag en de werksituatie.

TiM Fysiotherapie Kaakfysiotherapie

Kaakfysiotherapie is een behandelmethode die zich richt op het onderzoeken en behandelen van gezondheidsproblemen in het gebied van het hoofd, de kaakhals en de nek.

TiM Fysiotherapie Kinderfysiotherapie

Om lichamelijke vaardigheden aan te leren, moeten kinderen veel en vaak oefenen. Sommige kinderen hebben hierbij extra hulp nodig.

TiM Fysiotherapie shockwavetherapie

Als een peesklacht hardnekkig wordt dan kan shockwave een uitkomst bieden. Er zijn twee vormen: radiale en gefocusseerde shockwave.

TiM Fysiotherapie Psychosomatische therapie

Psychosomatische klachten zijn klachten waarvan de oorzaken van de klachten liggen op lichamelijk, psychisch en/of sociaal vlak. Er is naast een lichamelijke klacht sprake van spanningsklachten, depressie en/of angstklachten.

TiM Fysiotherapie oncologie

De oncologiefysiotherapeut houdt zich bezig met het begeleiden en coachen van patiënten met kanker tijdens alle fasen van de ziekte.

TiM Fysiotherapie Bekkenfysiotherapie

Als de bekkenbodem niet goed functioneert kunnen zowel mannen, vrouwen als kinderen klachten krijgen. Dit kunnen plas, ontlasting, seksuele, verzakkings-, en/of pijnklachten zijn.

TiM Fysiotherapie Oedeemtherapie

Oedeem fysiotherapie is er voor patiënten die klachten hebben aan vaten en lymfklieren. Lymfoedeem is een ophoping van vocht in het lichaam.

Na een ingrijpende gebeurtenis zoals een blessure, ongeval of operatie bent u aangewezen op de expertise van uw behandelend specialist en uw (toekomstige) fysiotherapeut.

Bij Together in Motion maken wij gebruik van het concept Dry needling. Deze techniek is effectief voor de behandeling van triggerpoints, lees “knopen” in een spier.

TiM Fysiotherapie Mensendieck

De oefentherapeut kijkt samen met u naar uw leefstijl, lichaamshouding en manier van bewegen. Gedragsverandering en het bewust worden van het eigen bewegen staat hierbij centraal.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia