Fysiotherapie Zoetermeer

Samen fitter, gezonder en gelukkiger met TiM Fysiotherapie.

Zuidwijkstraat 44
2729 KD Zoetermeer
085 – 040 60 38

Oosterheemplein 179
2721 NB Zoetermeer
085 – 040 60 38

Scheglaan 12
2718 KZ Zoetermeer
085 – 040 60 38

Buytenparklaan 30
2717 AX Zoetermeer
085 – 040 60 38

Specialisaties in Zoetermeer

Voor T.I.M. fysiotherapie in Zoetermeer kunt u terecht bij 4 van onze vestigingen. Onze bewegings professionals staan voor u klaar op de volgende locaties: Oosterheem, Dekker Sport in de wijk Rokkeveen, Knetemann in de wijk Oosterheem en bij Snowworld in de wijk Buytenwegh.

Voor fysiotherapie na een blessure, oefentherapie, sport revalidatie, revalidatie na een operatie of met andere klachten kunt u bij iedere Together In Motion Fysiotherapie in Zoetermeer terecht. Ook voor shockwave bent u welkom bij de TiM Fysiotherapie vestigingen in Zoetermeer. Elke praktijk heeft zijn eigen kenmerken en specialisaties. Zo kunt u bij onze vestiging Dekker en vestiging Oosterheem terecht voor dry needling en manuele therapie, maar ook voor echografie. De T.I.M. fysiotherapie praktijk Knetemann in Oosterheem is het mogelijk om gebruik te maken van de ruime sportzaal met diverse toestellen van Knetemann Quality Fitness. Fysiotherapeut bij Knetemann, Gilaine Leesberg, specialiseert zich in sportrevalidatie en is zelf regelmatig te vinden op het hockeyveld van MHCZ. En in SnowWorld hebben we Shockewave, Echografie en Sportfysiotherapie.

Onze fysiotherapeuten werken samen met verschillende sportverenigingen, gezondheidscentra en sportcentra. Zo hebben we samenwerkingen met: W.V.Z. Zoetermeer, Crossfit 2712, Dekker Squash, Fit Health, Sportschool Denkers, Fit For Free, F.C. Zoetermeer en B.S.C. ‘68, M.H.C.Zoetermeer.

TiM Fysiotherapie team Zoetermeer

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia