Zwemrevalidatie in de Lier

Zwemrevalidatie de Lier

Tijdens de zwemrevalidatie wordt op verantwoorde wijze oefeningen aangeboden die het bewegingsapparaat soepel maken en versterken. De zwemrevalidatie is geschikt voor mensen met orthopedische -, neurologische aandoeningen of mensen met reuma. Ook voor hartrevalidatie en mensen met kanker is zwemmen erg geschikt om de belastbaarheid op peil te houden en/of te verbeteren.

Warm water

Het water is  lekker warm. Het maakt het bewegen met gewrichtsklachten gemakkelijker, omdat de opwaartse kracht die het water op het lichaam uitoefent meehelpt met het bewegen van de gewrichten. De warmte van het water heeft  een gunstig effect op de stijfheid van gewrichten en overmatige spierspanning. De leiding is in handen van een gekwalificeerde fysiotherapeut van T.I.M. Fysiotherapie. Soms wordt er gebruik gemaakt van materialen die de oefeningen ondersteunen.

Waar en wanneer?

Elke dinsdag tussen 14.45 – 15.30 uur en woensdag woensdag: 10.15 – 11.00 uur in het Zwembad Vreesloo, veilingweg 16 in de Lier.

Tarieven

De kosten worden bij de verzekering gedeclareerd indien mogelijk. T.I.M. Fysiotherapie kan niet aansprakelijk worden gesteld als de kosten niet worden vergoed door de verzekering.

Maak een afspraak bij ons

Wilt u gaan deelnemen aan de zwemrevalidatie kunt u een afspraak maken voor een intakegesprek bij de fysiotherapeut. De klachten worden dan geïnventariseerd en de doelstellingen besproken. Bel voor een afspraak: 085- 040 60 38 of maak een afspraak online voor een eerste kennismaking.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia