De beste zorgverzekering 2019? Bespaar met drie tips van de fysiotherapeut

Binnen T.I.M. fysiotherapie hebben wij één doel, jou helpen fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Wij geloven dat je pas voor een ander kan zorgen als je eerst goed voor je eigen lichaam en geest zorgt. Onze therapeuten staan 7 dagen per week voor jullie klaar om te luisteren, coachen, informeren, trainen en behandelen. Die zorg wordt in Nederland (voor het grootste deel) bekostigd door de zorgverzekeraar.

Binnen de behandelkamer krijgen wij zo aan het einde van het jaar dan ook regelmatig vragen over polissen, voorwaarden en vergoedingen. In december en Januari kan je weer veranderen van zorgverzekeraar. Tegenwoordig is dat met een paar klikken geregeld en kan je zo honderden euro’s besparen maar waar doe je goed aan?

Tip 1. Waar liggen jouw (zorg)behoeften?

Een verzekering dekt risico’s en het is aan jou of jij die risico’s wil verzekeren of liever die premie in je zak houdt. Naast bepaalde gezondheid risico’s heb je mogelijk ook bepaalde behoeftes binnen de zorg. Om een goed beeld te krijgen van jouw behoeftes is onze eerste tip om in te loggen in je portaal van je verzekeraar en eens te kijken naar de artsen en therapeuten die hebt bezocht (denk aan een tandarts, fysiotherapeut, orthopeed etc). Dit geeft een goed inzicht in waar jij je voor wilt verzekeren. Leuk zo’n lage premie natuurlijk maar let goed op de voorwaarden van je nieuwe verzekering. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zijn een paar behandelingen binnen T.I.M. voldoende of ga jij toch voor een uitgebreide dekking? De keuze is aan jou maar we helpen graag!

Tip 2. Hoeveel fysiotherapie behandelingen heb ik nodig?

Onze prioriteit is jouw gezondheid. Wat heeft jouw lichaam nodig om zo goed mogelijk te herstellen? Jij staat binnen T.I.M. op nummer één en we kijken daarbij niet naar iemands verzekering of portemonnee. Iedereen verdient de beste behandeling en goede zorg.

Wij geloven echter dat “goede zorg” een synoniem is voor “effectieve zorg”. Binnen 24 uur een afspraak bij een gespecialiseerde T.I.M. therapeut en direct starten met een behandelplan volgende de laatste wetenschappelijke inzichten. Wij scoren al jaren onder het landelijk gemiddelde als het gaat om het aantal fysiotherapie behandelingen, daar zijn we ontzettend trots op. Twijfel je over een polis of het aantal vergoedingen voor 2019, overleg dan met je T.I.M. therapeut of neem contact met ons op.

Tip 3. Bekijk hier aanbevolen zorgpolissen van de KNGF

Ieder jaar selecteert de KNGF de beste (aanvullende) polissen voor fysiotherapeutische zorg.  Deze polissen dekken de kosten van fysiotherapeutische behandelingen en geven wat zij beloven. Geen medische selectie, geen behandelindex, vrije keuze en geen verplicht klanttevredenheidsonderzoek door de fysiotherapeut. Bekijk hier aanbevolen zorgpolissen van de KNGF

  • Tip 1 Bekijk jouw zorgbehoeften via het portaal op de site van je zorgverzekeraar
  • Tip 2 Overleg met je T.I.M. fysiotherapeut hoeveel behandelingen je nodig hebt
  • Tip 3 Bekijk hier aanbevolen zorgpolissen van de KNGF

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia