Together In Motion Fysiotherapie en het keurmerk fysiotherapie

Together in Motion Fysiotherapie streeft ook in 2015 naar het hoogste niveau van fysiotherapie. U en uw gezondheidsprobleem staat bij ons altijd centraal en het plan van aanpak sluit altijd aan bij de laatste wetenschappelijke inzichten en uw behoeften. Wij horen dan ook graag hoe u uw behandeling bij ons heeft ervaren!

In 2015 vragen wij u, aan het einde van de behandelserie om een korte, anonieme mail evaluatie in te vullen en uw fysiotherapeut te beoordelen. Zo krijgen wij een duidelijk inzicht in uw ervaringen binnen TIM en kunnen we leren en verbeteren van elkaar.

Verder voeren wij vanaf 2015 het keurmerk Fysiotherapie. Dit keurmerk zorgt er voor dat u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en beste mogelijke behandeling!

Het keurmerk Fysiotherapie zorgt ervoor dat fysiotherapeuten die willen leren en verbeteren en daarmee continu werken aan kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen, gezien worden door hun omgeving. Op die manier geeft het Keurmerk een impuls aan de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg in Nederland. Het Keurmerk Fysiotherapie richt zich op de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen. Het is onze ambitie om fysiotherapeuten inzicht te geven in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, als start van een proces waarin continu gewerkt wordt aan het verbeteren daarvan. Het Keurmerk zorgt er daarmee voor dat fysiotherapeuten die op deze manier werken aan de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen herkenbaar zijn voor zorgverzekeraars, patiënten en overheid, zonder dat zij worden gehinderd door overbodige administratieve lasten.

Het Keurmerk borgt de best mogelijke behandeling voor de patiënt, draagt bij aan het realiseren van kostenefficiëntie en doelmatigheid, en maakt een doorontwikkeling van de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg mogelijk. Hierdoor zorgt het Keurmerk Fysiotherapie ervoor dat fysiotherapie een duurzame positie in de maatschappij krijgt. Als deelnemer aan het Keurmerk, zijn wij gemotiveerd om te leren en verbeteren. Wij nemen actief deel aan intervisie, coaching, scholing en dataverzameling.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia