Samenwerking fysio’s en the Bootcamp Club

Samenwerking Bootcamp Club

Steeds meer mensen kiezen er voor om meer te gaan bewegen. Het heeft dan ook ontzettend veel voordelen om actief te zijn. Sporten zorgt voor afname van stress, stimuleert hersenactiviteit, je gaat er beter van slapen en niet alleen je weerstand neemt toe maar ook je zelfvertrouwen. Wij zijn enthousiast over alle vormen van bewegen en sport, of je nou een topprestatie levert of op je eigen niveau uitleeft, geniet van de ervaring en zorg goed voor je lichaam.

Wij werken als fysiotherapeuten samen met een verscheidenheid van sportclubs in de regio. Dit alles om er voor te zorgen dat je snel bij ons terecht kan bij vragen of een blessure. Steeds vaker zien we dat mensen er voor kiezen om buiten met elkaar te sporten tijdens een bootcamp. Bij een reguliere bootcamp training gebruik je voornamelijk je eigen lichaamsgewicht en komen er nagenoeg nooit materialen aan te pas, tenzij anders vermeld. Denk hierbij aan fitnessoefeningen als push-ups en squats, en cardio-oefeningen als sprinten en jumping jacks, en buikspieroefeningen in combinatie met loopvormen.

Wil jij buiten bootcamp lessen volgen?

TIM Fysiotherapie werkt samen met The Bootcamp Club. Bij The Bootcamp Club sport je onder professionele begeleiding, maximaal gericht op resultaat. Gezellig in groepsverband trainen naar je persoonlijke doel.

Bouw je conditie, kracht en souplesse op met reguliere trainingen als Low, Medium & High Intensity Bootcamp. The Bootcamp Club vindt het belangrijk dat al haar deelnemers worden uitgedaagd en gestimuleerd tijdens een training. Naast de reguliere trainingen worden ook specials als Power Bootcamp, Yoga Bootcamp, Kickbox Bootcamp, 8 weeks 2 better for it, 8 weeks 2 fabulous, aangeboden. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool.

Bij bootcampen wisselen we constant in fitness en cardio (intervaltraining), waardoor je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt. Door dit in de buitenlucht te doen is het effect nog groter dan dat je binnen gaat sporten.

Lid van The Bootcamp Club en last van een blessure?

Ben jij al lid van The bootcamp Club en heb je last van een blessure. Communiceer dit direct met je trainer. Deze kan je training voor jou aanpassen. hierdoor geef jij je lichaam de rust en de mogelijk om te herstellen terwijl je de rest van je lichaam in conditie houdt. Blijf nooit doorlopen met een blessure maar maak direct gebruik van het gratis blessure spreekuur voor leden van The Bootcamp Club leden bij Together In Motion Fysiotherapie.

Gratis fysio blessure screening The Bootcamp Club

Ben je lid van The Bootcamp Club en heb je last van een blessure? Maak dan gratis gebruik van het blessure spreekuur. Tijdens het spreekuur maak je kennis met een fysiotherapeut en beoordeelt hij of zij naar aanleiding van een intake gesprek en lichamelijk onderzoek jouw blessure. Zo weet jij direct wat je komende tijd even niet of juist wel moet doen om je lichaam weer te laten herstellen. Soms is een tip of top al voldoende en anders begeleiden wij jou bij ons in de praktijk of oefenzaal!

Maak kennis met TIM Fysiotherapie

Bekijk onze praktijkvideo, wij verzorgen de gratis screening op alle vestigingen!

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia