Sportmassage

Wil je snel herstellen na het sporten, blessures voorkomen en de conditie van je spieren verbeteren? Sport je intensief of belast je je lichaam regelmatig zwaar? Dan biedt een sportmassage echt uitkomst. Na een uitgebreide sportmassage van één van onze fysiotherapeuten kan jij er weer helemaal tegen aan.

Boek een massage

Met een massage hou je, je spieren soepel en je lichaam in een goede conditie. Een massage werkt herstel en prestatiebevorderend en zorgt voor algemene ontspanning. Ook kan het blessures voorkomen en stimuleert het herstel.

Tarieven

Uitgebreide Sportmassage van 30 minuten (30,00). Boek meteen via ons afspraken formulier op de website bij een vestiging bij u in de buurt! Een sportmassage zorgt niet alleen voor een betere sportprestatie maar biedt ook een oplossing tegen stress, spanning en vermoeidheidsverschijnselen. Sportmassages bevorderen je doorbloeding waardoor afvalstoffen, lees: veroorzakers van stramme spieren, spierpijn en zelfs blessures, sneller worden afgevoerd.

Vergoeding

Massage kan deel uit maken van uw fysiotherapeutische behandeling, er is dan sprake van een gezondheidsprobleem en een behandeltraject. Een losse sportmassage wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar en bieden wij aan als dienst.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia