Schouderklachten en het T.I.M Echospreekuur in Rijswijk

Echografie

Marnix Hofman en Tim Konings vormen samen ons T.I.M. expertise team als het gaat om schouderklachten en echografie. Echografie binnen de fysiotherapie staat voor MSU oftewel Musculo Skeletal Ultrasound. Hiermee kunnen we kwaliteit van pezen maar ook kapsel, banden en botten in kaart brengen.

Voordelen Echografie

Door MSU Echografie gericht in de zetten bij bijvoorbeeld elleboog, schouder of achillespeesklachten kan een onderliggende oorzaak veel beter in kaart worden gebracht. Naast een intake is er direct aan de hand van beelddiagnostiek duidelijk wat er aan de hand is. Denk aan irritatie of letsel aan een spier of pezen.

Diagnoses

Welke diagnoses kunnen allemaal worden gesteld met een echo? Stel dat u last heeft van uw schouder dan kan er tijdens het echo-spreekuur worden gezocht naar ontstekingen, rupturen, vocht maar ook cysten of laesies. Echografie is een gemakkelijke, snelle en effectieve methode om in een gewricht te kijken en informatie te vergaren over het gezondheidsprobleem. Ook kan echografie effectief worden ingezet bij enkel, schouder, elleboog, pols en heupproblematiek.

Schouderklachten Rijswijk

Heeft u moeite bij bewegen of zou u meer moeten bewegen? Neem dan contact met ons op. Een afspraak maken kan telefonisch maar ook via de website. Kik hier voor meer informatie over TIM Fysiotherapie RijswijkVerder verzorgen wij een echo-preekuur op deze vestiging.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia