Samenwerking ADO Den Haag en T.I.M. Fysiotherapie

De fysiotherapie bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag is met ingang van dit seizoen volledig in handen van T.I.M. Fysiotherapie. We kunnen met blijdschap bekendmaken dat de samenwerking met de bewegings- en zorgspecialisten van een mooie impuls is voorzien.

‘Together In Motion’ Fysiotherapie, zoals het bedrijf volledig heet, gaat niet alleen de gehele fysiotherapie bij de jeugd van ADO Den Haag oppakken. De partner zal tevens betrokken zijn bij het eerste team van ADO Den Haag en zal tenslotte ook met haar naam zichtbaar zijn op de boarding in het Cars Jeans Stadion. T.I.M. Fysiotherapie heeft achttien vestigingen in de regio en staat met haar zestig fysiotherapeuten en diverse aanbod van behandelingen klaar voor iedereen die lichamelijke klachten heeft. Van klein tot groot, van jong tot oud.

“T.I.M. Fysiotherapie streeft ernaar om fysiotherapie met haar verschillende disciplines en expertise naar het hoogste niveau te tillen en is daarom blij dat het op deze manier een mooie bijdrage kan leveren aan de topsport en in het bijzonder de voetballerij”, zegt Tim Könings na het beklinken van de nieuwe stap in de samenwerking.

“Wij zijn gespecialiseerd in sportfysiotherapie en staan met T.I.M. Fysiotherapie voor een gezonde en gelukkige leefomgeving. We vinden het belangrijk om de regio fitter, gezonder en gelukkiger te maken”, aldus Könings. “Deze visie past natuurlijk uitstekend bij ADO Den Haag. We zijn er blij mee dat we onze krachten kunnen bundelen en alles verder kunnen professionaliseren. Tot slot is dit ook een mooie kans om onze kennis en kunde te laten zien.”

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia