Oncosterk beweegprogramma bij kanker

Diagnose kanker

Wanneer de diagnose ‘kanker’ wordt gesteld, komt er heel veel op u af. Er breekt een periode aan waarin steun erg belangrijk is. Naast de goede support vanuit de thuisomgeving, zal de arts op zijn beurt zorgen dat u de best mogelijke behandeling en zorg krijgt. T.I.M. Fysiotherapie biedt ook zorg op dit gebied: namelijk het OncoSterk beweegprogramma. Dit is voor iedereen bij wie de diagnose kanker is gesteld.

Oncosterk beweegprogramma

Onder begeleiding van de fysiotherapeut wordt er een intake uitgevoerd. Hierin wordt gekeken naar de huidige situatie, het verloop van behandeltraject en de doelen die u wilt behalen. Vaak volgen er eerst een aantal 1 op 1 behandelingen. Hierna zal een sportprogramma op maat gemaakt worden. Sporten helpt revaliderende kankerpatiënten hun conditie en kwaliteit van leven te verbeteren. Wanneer inzet van andere disciplines zoals oedeemtherapie of diëtist nodig is kan er intern doorverwezen worden.

Voor wie?

OncoSterk is voor iedereen bij wie de diagnose kanker is gesteld, ongeacht de ernst en fase van de ziekte en medische behandeling. Tijdens de 1 op 1 behandelingen kunnen we inschatten of u in staat bent om op fysiek, psychisch en sociaal niveau aan een groepsprogramma deel te nemen.

Aanmelden en vragen

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen, dan kunt u contact opnemen met een medewerker van T.I.M. Fysiotherapie.Debbie Nieland – Alsemgeest, OncoFit docent en sportfysiotherapeut Een afspraak maken kan telefonisch maar ook via de website.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia