Manuele therapie in Delft

Manuele therapie

Wanneer een gewricht minder soepel beweegt kan dit gepaard gaan met pijn of klachten. Een geblokkeerd of stijf gewricht kan uitstraling geven en/of spierklachten. Bewegen wordt dan pijnlijk en moeilijk. De manueel therapeut kan aan de hand van mobilisaties of manipulatie (snelle korte beweging) deze weer in beweging brengen. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct na de behandeling merkbaar, het bewegen verloopt gemakkelijker.

Specialisatie

Een manueel therapeut is een gespecialiseerde therapeut die na zijn 4 jarige HBO opleiding fysiotherapie een post HBO of universitaire master opleiding heeft gevolgd. Samen met de manueel therapeut stelt u een behandeltraject op maat op wat specifiek op u is afgestemd. Luuk Hendriks is werkzaam als manueel therapeut in onze praktijk vestiging in Delft.

Voor wie?

Together in Motion is er voor mensen met lichamelijke klachten. Als u niet goed kunt bewegen of als u niet durft te bewegen. Als u meer moet bewegen of als u moeite heeft met bewegen! Of het nu om een sportblessure gaat of om klachten door overbelasting. Lichamelijke klachten vanwege een ongeval of ziekte. Pijn door simpelweg een verkeerde beweging of omdat het lichaam een dagje ouder wordt. Onze fysiotherapeuten staan voor u klaar en zijn er voor iedereen. Van klein tot groot, van jong tot oud!

Verwijzing

Sinds 1 januari 2006 hebben patiënten geen verwijsbrief meer nodig van de huisarts of medisch specialist voor een bezoek aan de fysiotherapeut. Hierbij is onze zorg direct toegankelijk.

Gezondheidscentrum Tanthof

Bekijk de video en neem direct een kijkje bij Together In Motion Fysiotherapie.

Ons team staat voor u klaar

Ons team aan fysiotherapeuten staat voor uw klaar in gezondheidscentrum in Tanthof. Is het voor u niet mogelijk om naar ons te komen dan komen wij graag naar u. Met voldoende ruimte kunnen wij op elke locatie werken aan uw gezondheid. Het maken van een eerste afspraak kan telefonisch en via onze website. Natuurlijk kunt u ook even bij ons binnen stappen. Wij behandelen zowel in de praktijk als aan huis. In overleg met u wordt een geschikt moment gekozen.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia