Goede zithouding?

20% van de nederlandse bevolking heeft last van lage rugklachten. Rechtop zitten! Hoevaak hoor je dat! Is dat nou wel de juiste houding. Om jou te helpen met een juiste zithouding thuis en op je werk, bieden wij naast onze behandelingen, de BackJoy aan. Bekijk in onderstaande video hoe het precies werkt.

Verbeter je houding, zit goed. Voel je goed. Al een overweldigend succes in Amerika en Azië. Tijd om Nederland ook te veroveren met dit innovatief product. De Backjoy is als geen ander een uniek product. De grootste innovatie in zitcomfort na de introductie van de stoel.

Door hulp van de unieke en gepatenteerde zit ontwerp zorgt de Backjoy voor een correcte zithouding en ondersteund het de wervelkolom. Het gepatenteerde cup-ontwerp werkt als een wieg. Het ontwerp corrigeert de zithouding en voorkomt en verminderd hiermee de rugklachten, pijn in de spieren en nekpijnen. Het ondersteunt de bilspieren en helpt bij het kantelen van het bekken. Bij de uitgebalanceerde levensstijl hoort niet alleen goede voeding, genoeg rust en beweging, maar ook een betere lichaamshouding. Met onze tegenwoordig drukke schema’s en lange uren op kantoor komen klachten als nekpijn er rugpijn heel vaak voor, met behulp van de Backjoy kunt u daar gedag tegen zeggen.

De Backjoy is ook erg handig mee te nemen en kan dus overal geplaats worden. Of u nu in de auto bent, op de stoel in de keuken zit of in de fauteuil, de Backjoy + kan op elk ondergrond geplaatst worden. Bent u een sporter dan is de Backjoy ideaal voor als u graag aan sport doet. Gebruik de Backjoy bij uw yoga oefeningen. Yoga stimuleert niet alleen de geest maar ook uw lichaam. Het helpt u gezond te voelen, u te ontspannen en te bewegen. Combineer de Backjoy samen met yoga voor de ideale yoga sessie of gebruik hem wanneer u aan sit-up doet.

De Backjoy is gemaakt van geavanceerd core materialen™ De Backjoy is verkrijgbaar in 2 varianten. De Backjoy+ en de Backjoy+ Mini (speciaal ontworpen voor kinderen) en is nu te koop bij onze praktijkvestigingen.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia