Fysiotherapie bij kanker

Sinds kort is aangetoond dat fysiotherapie een grote meerwaarde kan hebben tijdens en na de medische behandeling van kanker. Dit vereist een specifieke aanpak waarbij de samenwerking met specialist (internist, radiotherapeut , oncoloog), fysiotherapeut en psychologe/maatschappelijk werker belangrijk is. Bij Together In Motion fysiotherapie kunt u nu ook terecht voor alle klachten die bij en tijdens de behandeling van kanker voor kunnen komen. Denk hierbij aan verminderde mobiliteit van een gewricht na een operatie of bestraling of vermoeidheidsklachten na chemotherapie.

Positieve invloed van bewegen bij kanker

Is het voor u niet mogelijk om naar ons te komen dan komen wij graag naar u. Met voldoende ruimte kunnen wij op elke locatie werken aan uw gezondheid. Het maken van een eerste afspraak kan telefonisch en via onze website. Natuurlijk kunt u ook even bij ons binnen stappen. Wij behandelen zowel in de praktijk als aan huis. In overleg met u wordt een geschikt moment gekozen. U wordt zo spoedig mogelijk behandeld.

Fysiotherapie heeft voor, tijdens en na de behandeling van kanker een positieve invloed op bijvoorbeeld kwaliteit van leven. Of de therapie nu gericht is op het voorkomen van vermoeidheidsklachten en afname van spierkracht tijdens de behandeling bij Together In Motion Fysiotherapie staat Marijn, gespecialiseerd in chronische klachten en oncologische fysiotherapie, voor u klaar in onze vestiging in Rijswijk en Delft.

Meer informatie over bewegen bij kanker?

Together in Motion heeft met alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten en uw behandeling wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, voor zover u daarvoor aanvullend bent verzekerd. Wij raden u aan dit na te kijken in uw verzekeringsvoorwaarden of contact op te nemen met u zorgverzekeraar bij eventuele vragen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marijn de Bruin (marijn@timfysiotherapie.nl), ook is hij telefonisch bereikbaar op onze vestiging Delft en Rijswijk.

Reviews  TiM Fysiotherapie

review sterren 5/5

“Na jaren rugpijn, ben ik heel blij dat ik nu weer pijnvrij kan sporten”

Michael

review sterren 5/5

“De revalidatie van mijn nieuwe knie is succesvol verlopen, ik kan weer winkelen met m’n kleindochters”

Nel

review sterren 5/5

“Ik kan na deze super fysio weer pijnvrij werken, bedankt”

Julia