Onze clienten zijn dik tevreden!

Keurmerk fysiotherapie

Together in Motion Fysiotherapie streeft ook in 2019 naar het hoogste niveau van fysiotherapie. U en uw gezondheidsprobleem staat bij ons altijd centraal en het plan van aanpak sluit altijd aan bij de laatste wetenschappelijke inzichten en uw behoeften. Wij horen dan ook graag hoe u uw behandeling bij ons heeft ervaren!

Korte enquete

In 2019 vragen wij u, aan het einde van de behandelserie om een korte, anonieme mail evaluatie in te vullen en uw fysiotherapeut te beoordelen. Zo krijgen wij een duidelijk inzicht in uw ervaringen binnen TIM en kunnen we leren en verbeteren van elkaar. Verder voeren met trots vanaf 2015 het keurmerk Fysiotherapie. Dit keurmerk zorgt er voor dat u altijd verzekerd bent van de hoogste kwaliteit en beste mogelijke behandeling!

Uitslag 2018

889 mensen bedankt voor het invullen. Gemiddeld scoren wij een 8.8. Na de rugpijn, schouderpijn of na het herstellen van de operatie, jong of oud, ook in 2018 stonden wij klaar voor iedereen! Positief, met oprechte aandacht en altijd samen gaan we in 2019 voor een 10.

Certificaat praktijk met zorg